06 studenoga, 2006

Događaji u Zagvozdu

O novim događajima u Općini i mjestu Zagvozd piše naš urednik Ante na http://zagvozd.bloger.hr također imamo o izboru načelnika i poglavarstva članak na http://opcinazagvozd.blog.hr/ dok o natjecanjima u Hrvatskoj vojsci javlja naš Goran na adresi http://goranlisnjic.blogspot.com čitajte inernet izdanje najnovijih vijesti iz Zagvozda. Danas su brojni Zagvozdjani posjetili svoje najmilije na vječnim počivalištima noseći cvijeće i svijeće.Izvješćem na stranici http://hbzagvozd.blog.hr Mate Rako navodi razloge zbog čega su potpisali koalicijski sporazum njegova stranka Hrvatski blok Zagvozda sa Hrvatskom demokratskom zajednicom, čime je po svemu sudeći došlo do političkog mira u zagvoškoj općini. Stranicom http://zagvozdjani.blog.hr nastojimo povezati iseljene i domaće Zagvožđane, dok stranicom http://rastovaczagvozd.blog.hr više ćemo posvetiti Rastovcu.
Očekivamo i vaša javljanja na ovim stranicama. Pišite nam na zagvozd@net.hr
Dajte i vi svoje mišljenje,sugestije prijedloge, primjedbe na naše stranice.
Kao što vidite zbog tehničkih problema sad smo prešli na ovu stranicu http://zagvozd1.blogspot.com koja će se linkovati u PORTAL www.zagvozd.net
Hvala vam na razumijevanju ako ste se malo izgubili sa naših blogova. Nastojati ćemo biti što ažurniji u obnovi vaših i naših web stranica.