15 veljače, 2008

Zagvozd je najveće gradilište u županiji

Predsjednik Općinske organizaciuje Demokratskog centara Zagvozda Tomislav Bakota oštro se obrušio na nedavne izjave zagvoškog nezavisnog vijećnika Roberta Čaglja našem listu, prozivajući ga zbog neargumentiranih izjava na račun Poglavarstva te općine.
- Očito je da se nastavlja davno započeti lov na vještice od pojedinaca koji ama baš ničim nisu zadužili sredinu iz koje potječu. Govoriti, a ne raditi, mogu samo oni koji su to navikli u svom životnom vijeku prožetom svim i svačim, samo ne rezultatima.
Ne mogu se oteti dojmu da se ne vide ili se ne žele vidjeti rezultati ovoga vijeća i poglavarstva, a napose načelnika Mira Gaće koji ne da radi, već crnči za dobrobit općine Zagvozd.
Pri tom se zaboravlja da je Zagvozd upravo za ove vlasti postao najveće gradilište u županiji. Gradi se autocesta, spojna cesta na tunel Sv. Ilija kroz Biokovo, sekundarna vodovodna mreža, asfaltiraju se seoski putovi, gradi se dalekovod Gornji Rašćani-Golo Brdo, a uređuje se i Trg glumaca – rezolutan je Tomislav Bakota, pitajući se zar nekome iole razumnom realizacija ovakvih velikih projekata ne govori da općina Zagvozd napokon ide pravim smjerom.
On ističe kako bi se izjava Roberta Čaglja o tapkanju lokalne vlasti u mjestu, mogla prišiti upravo njemu,
Jer on - ističe čelnik zagvoškog DC-a Tomislav Bakota - ne da tapka u mjestu, već posrće u mraku.

Tekst: Slobodna Dalmacija